Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت ورزش گفت: سازمان برنامه هر مبلغی بدهد آن را براساس امتیاز مدال‌آوران تقسیم می‌کنیم، ما نمی‌توانیم بودجه عملیاتی را به پاداش‌ها بدهیم. تاریخ انتشار: 11:23 - 03 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۴۹۷۹۸

خبرگزاری میزان - ژاله فرامرزیان معاون مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت ورزش در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، اظهاراتی داشت که در ادامه مهم‌ترین بخش‌های آن را می‌خوانید:

*وزارت ورزش دستگاه اجرایی است که الزامات قانونی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا امروز سازمان برنامه به عنوان فعالیت بودجه‌ای نداده و آنچه ما به فدراسیون‌ها پرداخت کرده ایم حقوق و مزایاست.

*اینکه کمیته چطور پرداخت می‌کند و اینکه چطوری بودجه می‌گیرد را از خودشان بپرسید، اما ما اعتبارات فعالیتی نمی‌گیریم.

*دستگاه‌ها استنکاف می‌کنند. ما با جهانگیری مکاتبه داشتیم و از سوی دولت دستوری ابلاغ شد.

*١٧٧ نفر متقاضی استخدام در سایر دستگاه‌ها هستند که تاکنون نتیجه نداشته است. این موضوع را به صورت رسمی به نهاد‌ها مطرح شده اما نتیجه نرسیده است.

*در رابطه با استخدام ورزشکاران از مقام ریاست جمهوری رفته تا سایر نهاد‌های مربوطه رایزنی داشته ایم اما نتیجه نداشته است.

*با توجه به حجم منابع قرار داشتیم از مدال‌آوران سال ۹۷ و ۹۸ در سال ۹۹ تجلیل کنیم که این مشکل پیش آمد.

*ما بودجه را بر اساس سکه نمی‌گیریم و سکه مبنایی ندارد. پیش از این هم الزامی برای پرداخت پاداش به صورت سکه نبود.

*این موضوع به حوزه قهرمانی مربوط است اما آنچه باید بگویم اینکه ما اقدامات و فعالیت‌های‌مان باید طبق قوانین باشد.

*فدراسیون‌ها نهاد مستقل هستند و ما به آنها کمک می‌کنیم. آنها باید خودشان منابع را مدیریت کنند.

*ما بر اساس سهمی که می‌گیریم مبلغی را تخصیص می‌دهیم. ممکن است فدراسیون کمک بخواهد اما اینکه آن را چطور هزینه می‌کند خودشان باید برنامه‌ریزی کنند.

*شرکت توسعه شرکت درآمد هزینه است. ۸۶۵ کارمند دارد، حقوق و مزایا باید از محل درآمد به دست آید.

*ما مکانیزم نظارت کلی برای فدراسیون‌ها داریم اینکه قرارداد‌ها چطور باشد، اینکه اظهارنامه مالیاتی را پر کرده‌اند یا خیر و ... ما سال گذشته مبلغ کمی به فدراسیون فوتبال دادیم.

*ما به دوستان گفته ایم اگر الزامات را رعایت نمی‌کنید متخلف و مجرم هستید. اشتباه ما این است که فدراسیون‌ها را به عنوان دستگاه اجرایی می‌بینیم، اما اینطور نیست.

*جعفری بالای سی سال خدمت کرده و ما او را بازنشسته کردیم. در این میان نفر اول هر دستگاه می‌تواند بازگشت به کار بدهد.

*وی امسال بازنشسته می‌شود. ما نمی‌توانیم به یک نفر بگوئیم ثبت نام نکند اما در کمیته‌ای که وضعیت نامزد‌ها را بررسی می‌کند نماینده ما اعلام می‌کند که مثلا این نامزد در فلان تاریخ بازنشسته می‌شود.

*پول ویلموتس اندازه بودجه وزارت نیست. فدراسیون فوتبال مسئول آن چیزی است که انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: میراسماعیلی: ظرف دو هفته آینده روادید هیئت اعزامی جودو صادر می‌شود/ پاداش قهرمان المپیک کمتر از قرارداد فوتبالیست لیگ یکی است

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت ورزش ژاله فرامرزیان وزارت ورزش فدراسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • قهرمانی زود هنگام مسی‌در روز تقسیم امتیازات/ تلاش پرواز برای بقا
  • مدال آوران شانزدهمین لیگ علمی بین المللی پایا گیلان در مراسمی تجلیل شدند
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • سازمان لیگ سد راه کسر امتیاز از یک تیم!
  • آرزوی ستاره سیتی: آرسنال امتیاز بدهد، خوب می‌شود
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • آرزوی ستاره آرسنال: خدانکند سیتی امتیاز از دست بدهد!
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳