Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@09:14:26 GMT

زیارت و گردشگری 2 روی سکه پیشرفت آینده‌نگرانه در سوادکوه

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۶۴۱۳

زیارت و گردشگری 2 روی سکه پیشرفت آینده‌نگرانه در سوادکوه

‍‍‍‍‍‍

زیارت و گردشگری دو روی سکه پیشرفت آینده‌نگرانه در شهرستان مذهبی سوادکوه محسوب می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، امام‌زادگان، نوادگان امامان و بزرگان دینی در طول تاریخ مورد احترام و تجلیل مردم بودند و این اقبال عمومی در استان علوی مازندران و شهرستان سوادکوه با سابقه مذهبی کهن جایگاه ویژه‌ای دارد که وجود مزار بزرگان دینی دلیل این ادعا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*محوریت با بقاع متبرکه

بقاع متبرکه که محوریت اصلی آن زیارتی است می‌تواند در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و‌ گردشگری هم مورد استفاده قرار گیرد تا محوریت اصلی آن هم تقویت شود و البته دست‌یابی به این هدف نیازمند برنامه‌ریزی و آینده‌نگری و تلاش برای  جلوگیری از اولویت حاشیه بر متن است.

حرکت از پلیس‌راه سوادکوه و به سمت شمال که ابتدا ساختمان قدیمی دانشگاه آزاد و سپس مناطق جنگلی طی می‌شود که وجود درختان جنگلی متنوع بر زیبایی مسیر می‌افزاید و بعد از حدود ۸ کیلومتر به خرمندی‌چال می‌رسیم که سکونت‌گاه قدیمی اهالی بالا‌زیراب بود و هم‌اکنون امام‌زاده ابراهیم (ع) در کنار واحد‌های صنعتی وجود دارد.

جاده دسترسی به این امام‌زاده مناسب نیست و در نگاه اول به نظر می‌رسید وجود واحد‌های تولیدی بتواند عاملی برای تقویت زیر ساخت‌ها باشد ولی جاده نامناسب دسترسی بیانگر ضعف در خدمت‌رسانی زیر‌ساختی در این منطقه است که هر نوع برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی را با مانع روبرو می‌کند.

* اهدای ۵۰۰ متر زمین برای افزایش حریم امام‌زاده

 

یار‌علی قنبری به عنوان متولی امام‌زاده ابراهیم خرمندی‌چال بیش از 20 سال برای عمران و آبادی امام‌زاده تلاش کرده است.

خبر اهدای 500 متر زمین برای افزایش حریم امام‌زاده که در خبرگزاری فارس منتشر شد و بهانه‌ای برای دیدار و گفت‌و‌گو با او را فراهم کرد.

 

عمق جنگل که امام‌زاده در آن قرار دارد با هوای خنکی در تیر‌ماه تابستانی همراه بود و وجود مسجد، آشپز‌خانه، دو سوئیت آماده و سه سوئیت در حال آماده‌سازی، سرویس‌های بهداشتی مناسب و فضای زیبای طبیعی بخشی از داشته‌های خدماتی و رفاهی جنب امام‌زاده است.

 

متولی امام‌زاده ابراهیم از حضور انبوه علاقمندان به خاندان اهل بیت(ع) در این امام‌زاده خبر داد و با اشاره به پرچم قرمز بالای مزار امام‌زاده که از حرم حضرت رقیه(س) و توسط کاروان مسجد صفای تهران اهدا شد و این کاروان به همراه کاروان‌ها و مردم در ایام سال در این امام‌زاده حضور پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه اعتقاد مردم منطقه و سایر زوّار به امامزاده ابراهیم خرمندی‌چال وجود دارد و چند نفر هم حاجت‌روا شدند از هزینه‌های آبادانی برای منطقه با کمک‌های زوّار خبر داد و خواستار همکاری مدیران مرتبط برای مناسب‌سازی جاده دسترسی و امکانات خدماتی شد.

وی با بیان اینکه دسته‌های عزاداری حسینی در ایام محرم به صورت باشکوهی در امام‌‌زاده ابراهیم خرمندی‌چال حضور دارند که در اربعین حسینی به اوج خود می‌رسد.

وی اعتقاد عمومی به امام‌زاده ابراهیم را فرصتی برای ترویج باور‌های دینی و معنویت دانست.

*زیارت و گردشگری 2 روی سکه پیشرفت آینده‌نگرانه

 

 

به نظر می‌رسد استفاده از فضای معنوی اماکن متبرکه برای نهادینه‌سازی فرهنگ دینی و باور‌های محترم عمومی با استفاده از توان گردشگری و برنامه‌های مناسبتی راهکاری برای هدایت مناسب در حوزه گردشگری است تا مشکلات فرهنگی مورد انتقاد در جامعه با اجرای برنامه‌های مناسب در اماکن متبرکه، کاهش یابد وعلاوه بر توفیق زیارت، مراسم‌ها و برنامه‌های فرهنگی هم با اثر‌گذاری عمیق می‌تواند در آن برنامه‌ریزی شود.

زیارت و گردشگری دو روی سکه پیشرفت آینده‌نگرانه محسوب می‌شوند که در شهرستان مذهبی سوادکوه می‌تواند مورد برنامه‌ریزی و حمایت قرار گیرد.

گزارش از عمران اکبرنژاد

انتهای پیام/86015/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری سوادکوه بقاع متبرکه امام زادگان اهل بیت ع امام زاده ابراهیم زیارت و گردشگری برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر کرم‌زاده در حاشیه بازدید از محورهای تاریخی و گردشگری کاشان در پی وقوع سیل هفته گذشته‌، اظهار داشت: با بازدیدی که از مجموعه‌های جهانی و تاریخی همچون باغ فین کاشان، محله باستانی سیلک و خانه‌های تاریخی بروجردی و عامری‌ها داشتم، می‌توان گفت که کاشان از جذابیت‌های ویژه‌ای برای توسعه پایدار بر محور گردشگری برخوردار است.

وی تصریح کرد: از تمامی محورهای تاریخی که احتمال می‌دهیم در معرض سیل باشد با کمک همکاران اداره کاشان به‌ویژه یگان حفاظت میراث فرهنگی بازدید و خوشبختانه آسیب جدی به بناهای تاریخی وارد نشده است.

کرم‌زاده ادامه داد: با توجه به وجود بیش از سه هزار اثر تاریخی در محدوده شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، نیازمند توجه ویژه به‌خصوص در راستای افزایش اعتبارات مرمتی استان هستیم که در این زمینه عزم جدی با رویکرد جلب همکاری مسئولان در دو سطح ملی و استانی داریم.

کد خبر 6090318

دیگر خبرها

  • بلیت‌ کنسرت محسن ابراهیم‌زاده را از «سینماتیکت» تهیه کنید
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • زیارت اماکن مقدس عراق در هوای بارانی + فیلم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • پیشرفت ۸۵ درصد طرح نور در مازندران