Web Analytics Made Easy - Statcounter

لزوم تبدیل نظام مجوزدهی پیشینی در کشور به نظام مجوز دهی پسینی، جهش تولید به دنبال رونق تولید حاصل می شود، امسال ۳.۲ میلیارد دلار از اقلام وارداتی داخلی سازی می شوند برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه شبستان به شرح زیر است:

هر گرم طلای ۱۸ عیار ۶۴۸ هزار تومان/دلار ۱۵ هزار و ۷۱۱ تومان

امروز (پنجشنبه 18 اردیبهشت) هر گرم طلای 18 عیار 648 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1692 دلار، هر گرم طلای 24 عیار 864 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 6 میلیون و 450 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 6 میلیون و 604 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 3 میلیون و 330 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی یک میلیون و 890 هزار تومان و سکه یک گرمی 980 هزار تومان ارزشگذاری و معامله می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امروز (پنجشنبه 18 اردیبهشت) در بازار آزاد ارز دلار 15 هزار و 711 تومان، یورو 17 هزار و 104 تومان، پوند 19 هزار و 972 تومان، درهم امارات 4431 تومان، یوان چین 2287 تومان و لیر ترکیه 2258 تومان ارزشگذاری شده است.

 

این در حالی است که روز گذشته (چهارشنبه 17 اردیبهشت) هر گرم طلای 18 عیار 645 هزار و 300 تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1701 دلار، هر گرم طلای 24 عیار 860 هزار و 400 تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 6 میلیون و 400 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 6 میلیون و 528 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 3 میلیون و 300 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی یک میلیون و 880 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 980 هزار تومان و سکه گرمی 980 هزار تومان ارزشگذاری و معامله می شد.

 

همچنین روز گذشته (چهارشنبه 17 اردیبهشت) در بازار آزاد ارز دلار 15 هزار و 600 تومان، یورو 17 هزار و 103 تومان، پوند 20 هزار و 137 تومان، درهم امارات 4432 تومان، یوان چین 2301 تومان و لیر ترکیه 2289 تومان معامله می شد.

 

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز (پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت) اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۷ ارز کاهش، نرخ ۱۲ واحد پولی دیگر افزایش و نرخ ۸ ارز دیگر نیز ثابت ماند.

 

توجه به اقتصاد مقاومتی لازمه حرکت به سمت قطع وابستگی محصولات استراتژیک

«سید احسان خانودوزی» شب گذشته (چهارشنبه 17 ادیبهشت) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما به ارائه توضیحاتی درباره اقدامات لازم و ضروری برای تحقق جهش تولید در کشور پرداخت و با اشاره به اینکه در 10 سال گذشته درآمد سرانه ایرانیان و تولید و درآمد ملی کشور کاهش یافته است، گفت: توجه به این موضوع نشان می دهد که ما باید به سمت قطع وابستگی محصولات استراتژیک حرکت کنیم که از مولفه های اصلی در استای تحقق آن توجه به اقتصاد مقاومتی است.

 

کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه امنیت غذایی خانوار ایرانی با وابستگی در محصولات راهبردی به خطر می افتد، گفت: نتوانسته ایم در عرصه دام و باغبانی و زراعت در 10 سال گذشته از وابستگی‌های راهبردی کشور کم کنیم و همین امر موجب شده تا با تاخیر یکی یا دو روزه در  تخلیه نهاده‌های دام و طیور از کشتی‌ها قیمت‌ها گران و بازار متلاطم شود.

 

وی در توضیح درباره علت موفق نبودن در تولید ارقام راهبردی به موضوع جدی نبودن سیاستگذاران در موضوع تولید داخلی اشاره کرد و گفت: در کنار این موضوع نفوذ گروه‌هایی که منفعت آن‌ها در تداوم واردات کالا‌های راهبردی نیز باعث دامن زدن به این عدم موفقیت بوده است و این در حالی است که اگر وزارت صمت و جهاد کشاورزی مکلف به اجرای جدی برنامه اقتصاد مقاومتی در جهت کاهش وابستگی راهبردی می شدند امروز شاهد کاهش بیشتر وابستگی‌ها و رونق بیشتر تولید داخلی بودیم.

 

لزوم تبدیل نظام مجوزدهی پیشینی در کشور به نظام مجوز دهی پسینی

«محمدعلی دهقانی دهنوی» شب گذشته (چهارشنبه 17 اردیبهشت)در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما به اقدامات و برنامه ریزی هایی که در راستای افزایش تولید و رفع موانع موجود در این زمینه از سوی وزارت اقتصاد انجام شده است، اشاره کرد و گفت: در راستای رفع موانع تولید درگاه ملی مجوز‌ها راه اندازی شده است که همه مجوز‌های اصناف و بسیاری از استعلامات از طریق این درگاه انجام می‌گیرد البته هنوز برخی دستگاه های اجرایی چنان که باید استقبال نکرده اند.

 

معاون وزیر اقتصاد و دارایی در ادامه توضیحات خود درباره فراهم کردن زیرساخت های لازم برای رونق تولید گفت: در همین راستا پیش نویس مالیات بر مجموع درآمد که مالیات بر عایدی سرمایه هم بخشی از آن است تدوین شده که اگر تصویب شود ضمانت های اجرایی آن هم در قانون مشخص می شود.

 

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به ارائه توضیحاتی درباره کاهش زمان راه اندازی و شروع کسب و کار‌ها پرداخت و با تاکید بر لزوم تبدیل نظام مجوزدهی پیشینی در کشور به نظام مجوز دهی پسینی گفت: این گلوگاه کلیدی با عزم کافی دولت و مجلس رفع شدنی است و این امر به آن معنا است که به جای این که افراد را ماه‌ها درگیر مجوزگیری کنیم تا بتواند فعالیتش را بعد از آن شروع کند، بگوییم کسب و کارشان را شروع کنند بعد بر نحوه کار و کیفیت کارشان نظارت کنیم و مجوزهایشان را صادر کنیم یا نه چنانچه بر خلاف تعهداتشان اتفاقی افتاد، مانع ادامه فعالیت آن‌ها شویم

 

داخلی سازی اقلام وارداتی با پررنگ تر شدن مشارکت مردمی و تشکل‌ها در اقتصاد میسر می شود

«محمدرضا نجفی منش» شب گذشته (چهارشنبه 17 اردیبهشت) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به تاکیدات رهبری به موضوع تولید و جهش تولید در زمینه اقدامات لازم برای داخلی سازی صنایع به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: اگر مشارکت مردمی و تشکل‌ها در اقتصاد پررنگ تر شود داخلی سازی اقلام وارداتی میسر می شود.

 

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه نباید مردم و تشکل‌های خصوصی و غیر دولتی را درگیر مسائل دریافت مجوز و کاغذ بازی کرد، گفت: این موارد می تواند زمینه افزایش تولید در کشور را فراهم آورد.

 

وی در ادامه با اشاره به تلاش هایی که در بخش های تولیدی کشور در زمینه تولید ماسک انجام شد و توجه به اینکه در این بخش با مشارکت دادن مردم و تولید بی وقفه نیاز کشور تامین شد، گفت: اگر وزارت صمت، تولید ماسک را منوط به اخذ مجوز می‌ کرد هنوز هم در کشور با کمبود ماسک روبرو بودی

 

جهش تولید به دنبال رونق تولید حاصل می شود

«اژدری» شب گذشته (چهارشنبه 17 اردیبهشت) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید و لزوم توجه به رونق تولید با بیان اینکه  جهش تولید بدنبال رونق تولید حاصل می شود، گفت: این امر در صورتی رخ می دهد که جهش تولید را به مفهوم ایجاد ارزش افزوده بیشتر تعبیر کنیم.

 

کارشناس اقتصادی با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار با هفت مجموعه تولیدی کشور گفت: جهش تولید هم جنبه کیفی و هم جنبه کمی دارد که این دو جنبه بریا تحقق نیازمند توجه است.

 

وی در ادامه به موضوع داخلی سازی نیز اشاره کرد و گفت: داخلی سازی باید با رویکرد تامین نیاز داخلی آغاز شود و نتیجه آن نیز صادرات محور شدن باشد.

 

اژدری به مشکلات ایجاد شده در اقتصاد کشور با شیوع بیماری کرونا نیز اشاره کرد و این موضوع را علاوه بر ایجاد صدمات یک فرصت دانست و گفت: می توان با مشارکت دادن مردم در امر اقتصاد و تسهیل فضای کسب وکار این شرایط را ایجاد کرد که به داخلی سازی 3 میلیارد دلاری برسیم.

 

امسال ۳.۲ میلیارد دلار از اقلام وارداتی داخلی سازی می شوند

«فرشاد صالحی» شب گذشته (چهارشنبه 17 اردیبهشت) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با هفت مجموعه تولیدی و تاکیدات ایشان درباره لزوم توجه بیشتر به بخش تولید و با بیان اینکه آثار جهش تولید باید در زندگی مردم مشهود باشد، گفت: اولین بار است که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری اصل برنامه ریزی سرلوحه وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته و چکیده این تصمیم به تدوین ۷ محور اولویت مدار منجر شده است.

 

قائم مقام سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در تشریح این 7 محور گفت: توسعه و تامین سهم داخل، توسعه معادن و صنایع معدنی، توسعه فناوری و بهربرداری محصولات دانش بنیان، توسعه صادرات غیر نفتی و تامین مالی و توسعه سرمایه گذاری و مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک تجاری کشور از آن دسته هستند.

 

وی در ادامه توضیحات خود درباره اولویت های 7 گانه وزارت صمت در راستای جهش تولید گفت: تمامی اولویت‌های مانند دومینو به یکدیگر مرتبط و متصل هستند و متولی اصلی اجرای آن هم وزارت صمت است و این وزارتخانه اختیارات تام در این زمینه دارد.

 

صالحی به زیرساخت های مورد نیاز وزارتخانه برای رسیدن به اهداف و اولویت های ترسیم شده در راستای تحقق جهش تولید نیز اشاره کرد و گفت: وزارتخانه برای اجرای اهدافش نیازمند اعتبارات است و بانک مرکزی به عنوان متولی تخصیص اعتبار باید در این زمینه نقش آفرینی کند.

 

۵۰ درصد استعلام ها برای صدور مجور از طریق درگاه ملی مجوزها انجام شده است

«محمد علی دهقان دهنوی» شب گذشته (چهارشنبه 17 اردیبهشت) در بخش خبری ساعت 21 شبکه یک سیما در بررسی خود از فرمایشات مقام معظم رهبری با هفت مجموعه تولیدی به راه اندازی درگاه ملی مجوزهای کشور از سال گذشته اشاره کرد و گفت: دستگاه های در این درگاه ها با شرح مدارک مورد نیاز و انجام مراحل و شرایط به صورت شفاف بارگزاری شده اند و این ساختار با این هدف راه اندازی شده است که به جای اینکه مردم به دنبال استعلام روند با اتصال به این سامانه استعلام ها برای آنها انجام می شود.

 

معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور با بیان اینکه تمام صنوف سال گذشته در این درگاه آمده اند، گفت: از طریق این سامانه 50 درصد استعلام ها صورت گرفته است که به دریافت و صدور مجوز منتهی شده است.

 

وی با اشاره به استقبال و همکاری خوب وزارت جهاد کشاورزی و  معاونت برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ثبت در درگاه صدور الکترونیکی مجوز‌ها گفت: به زودی اطلاعات و استعلام های این دو دستگاه روی درگاه بارگزاری می‌شود./

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خبرگزاری شبستان اخبار چهارشنبه 17 اردیبهشت سکه بهار آزادی طرح اشاره کرد و گفت اقلام وارداتی میلیارد دلار گرم طلای داخلی سازی راه اندازی هزار تومان استعلام ها وزارت صمت جهش تولید نظام مجوز سال گذشته شب گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید

به گزارش خبرآنلاین، در اینجا چهار مورد از بهترین انیمه‌های سریالی بهار امسال را معرفی کرده‌ایم؛ سریال‌هایی که انیمه‌دوست‌ها بی‌صبرانه انتظار تماشای آن‌ها را کشیده‌اند.

۱. سرزمین شنی؛ سریال (Sand Land: The Series)

بر اساس گزارش فرادید؛ این یکی از مورد انتظارترین انیمیشن‌های امسال است که خالق داستان آن آکیرا توریامای افسانه‌ای است. شخصیت اصلی سریال رائو است؛ کلانتری که در یک جهان برهوت پسا آخرالزمانی با کمک چند شیطان مرموز به دنبال منبع آب می‌گردد. آن‌ها می‌خواهند یک دریاچۀ گمشده را پیدا کنند و برای این منظور باید از خطرات شگفت و هولناک صحرا عبور کنند.

۲. باد شکن (Wind Breaker)

این از آن انیمه‌هایی است که علاقمندان ژانر اکشن و مبارزه‌ای نباید از دستش بدهند؛ داستان سریال دربارۀ دانش‌آموزی به اسم هاروکا است که تصمیم می‌گیرد به یک دبیرستان پر از خلافکار بپیوندد تا بتواند خودش را به شخصیتی قوی‌تر تبدیل کند.

۳. عروس دریایی نمی‌تواند شب شنا کند (Jellyfish Can't Swim in the Night)

این سریال داستان چهار دختر جوان را دنبال می‌کند؛ یک هنرمند که اعتماد به نفسش را از دست داده، یک خواننده، یک آهنگساز و یک یوتیوبر. آن‌ها با هم در قالب یک گروه هنری متحد می‌شوند تا برای خودشان راهی در دنیا پیدا کنند و بتوانند نسخۀ بهتری از خودشان را بسازند.

۴. کایجو شماره ۸ (Kaiju No. ۸)

این سریال شخصیتی به اسم کافکا را دنبال می‌کند؛ مردی که رویای حضور در نیروی دفاع ضد کایجو (ضد هیولا) را دارد. ابتدا به نظر می‌رسد که رویای او به خاطر بالا رفتن سنش از دست رفته باشد؛ اما دوباره قانون سربازگیری نیروی دفاع تغییر می‌کند و راه برای پیوستن کافکا باز می‌شود. اما در همین حین یک اتفاق تکان‌دهنده می‌افتد؛ یک کایجو به کافکا حمله می‌کند و او را به موجودی عجیب و متفاوت تبدیل می‌کند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900923

دیگر خبرها

  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • چرا تریپل اچ در درفت امسال یک تگ تیم محبوب را از بین برد؟/اخبار WWE
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!