Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلبریتی‌ها برای حضور در یک برنامه و در دریافت رقم‌های میلیونی صراحت دارند آنچنانکه به محض تماس از سمت روابط عمومی برنامه یا تهیه‌کننده اولین جمله همین «چند می‌دهی؟» خواهد بود.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، ماجرای پرحاشیه حضور سلبریتی‌ها در برنامه‌های تلویزیونی رویه جدیدی نیست و تا بوده برنامه‌سازان خصوصا برنامه‌های تاکشو و گفتگومحور سعی کرده‌اند برای جذب مخاطب، سراغ چهره‌ها بروند و هزینه‌هایش را هم متقبل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهره‌هایی که عمدتا نیز نه از چهره‌های فرهیخته مثل ادبا و پژوهشگران و غیره بلکه از طیف بازیگری، خوانندگی و گاه از ورزشکاران هستند؛ فرقی هم ندارد این دسته از افراد به ماهیت برنامه مذکور ربطی داشته باشد یا نه! صرفا برای جذب مخاطب و پربیننده شدن برنامه به آنتن ورود پیدا می‌کنند.

تا اینجای ماجرا ایرادی که ندارد هیچ؛ بلکه برای تلویزیون هم حسنی محسوب می‌شود تا لااقل حفظ بیننده کنند و شویی را روی آنتن ببرند. با این حال مخاطب تصور می‌کند که این آمدن‌ها صرفا برای دیده شدن مجدد و یا عمدتا برای حال مخاطب نشسته در پای تلویزیون است!

گرچه نباید همه را به قول معروف با یک چوب راند؛ چرا که از این دست چهره‌ها هم داریم که هر از گاهی بواسطه تعهدشان سعی می‌کنند جلوی روی مردم بنشینند و حفظ احترام کنند اما بدی ماجرا آنجاست که جمع کثیری از اینها تنها با دریافت رقم‌های چندمیلیونی حاضر می‌شوند که خودی روی آنتن نشان دهند. هرچند که شاید ظاهر امر چنین اتفاق پشت پرده‌ای را نشان دهد.

تهیه‌کننده از طرفی مجبور است که برای جاذبه برنامه، سلبریتی‌ها را درون قاب سیما بکشاند و از بعد دیگر باز هم به اجبار باید تن به رقم‌های میلیونی و یا اهدای سکه به این چهره‌ها بدهد.

شاید صریح‌ترین موضع‌گیری به کنایه را جواد خیابانی در ویژه‌برنامه اخیر مربوط به شیوع کرونا داشت که به انتقاد از این مساله پرداخت و اشاره به رقم درخواستی 30 میلیونی سلبریتی‎ها برای حضور در این برنامه کرد.

اتفاقی که نه برای اولین‌بار رخ داده و نه آخرین‌بار قرار است رخ بدهد. بدون شک تمام برنامه‌های تلویزیونی که به شکل گفتگومحور و یا استودیویی با حضور میهمانانی از جنس هنرمندان در کنداکتور قرار می‌گیرند، چنین رویه ناخواسته‌ای را دارند. تهیه‌کننده از طرفی مجبور است که برای جاذبه برنامه، سلبریتی‌ها را درون قاب سیما بکشاند و از بعد دیگر باز هم به اجبار باید تن به رقم‌های میلیونی و یا اهدای سکه به این چهره‌ها بدهد.

نکته جالب صراحتی است که خود این سلبریتی‌ها در دریافت این رقم‌ها می‌کنند؛ به محض تماس از سمت روابط عمومی برنامه یا تهیه‌کننده اولین جمله همین «چند می‌دهی؟» خواهد بود.

حتی برنامه‌های پرطرفداری مثل «دورهمی» که بواسطه اسپانسر خود زنده است و موجبات دیده شدن هرچه بیشتر فلان خواننده یا هنرمند را هم فراهم می‌آورد باز از این قاعده مستثنی نیستند. این رقم‌ها در دیگر برنامه‌های زنده و یا تولیدی کنداکتور تلویزیون نیز رواج دارد که بزودی در ویژه‌برنامه لحظات تحویل سال هم قطعا به چشم خواهد خورد.

این بده بستان‌های میلیونی مهمانان برنامه‌های تلویزیونی که بیشتر حول هنرمندان می‌چرخد و اندکی درباره ورزشکاران، صرفا متوجه این یکی دو ساله اخیر نیست بلکه بارها محل جدل و بحث‌های برنامه‌سازی و نیز رسانه‌ای بوده و هیچگاه هم به سرانجامی نرسیده است.

بازیگری که برای بازی در یک سریال و خصوصا فیلم سینمایی که تولیدش نهایتا دو ماه زمان می‌برد، رقم‌های چند ده میلیونی به عنوان دستمزد دریافت می‌کند، از این جور برنامه‌های تلویزیونی که برای خود مردم ساخته می‌شوند و قرار است شویی مجدد از او و جملاتی احتمالا شعاری هم باشد، دوباره به صراحت درخواست دستمزد یا همان هدیه را می‌کند. همین‌هاست که توقعش را بالاتر می‌برد و نه فقط برای خودنمایی در تلویزیون بلکه حتی در برنامه‌های چند دقیقه‌ای انسان‎دوستانه و خیره و غیره همین ماجرا ادامه دارد.

البته این بده بستان‌های میلیونی مهمانان برنامه‌های تلویزیونی که بیشتر حول هنرمندان می‌چرخد و اندکی درباره ورزشکاران، صرفا متوجه این یکی دو ساله اخیر نیست بلکه بارها محل جدل و بحث‌های برنامه‌سازی و نیز رسانه‌ای بوده و هیچگاه هم به سرانجامی نرسیده است.

سلبریتی‌ها نه‌تنها بواسطه فعالیت حرفه‌ای خود بلکه از فضای مجازی و صفحات شخصی تا تبلیغات تلویزیونی و محیطی نیز کسب درآمد می‌کنند بنابراین برخلاف چهره اقلیتی که حکایت از مردمی بودنشان دارد، اما بنابر شواهد اکثریت در عمل اینگونه به نظر نمی‌رسند. شرط دریافت هدایا و سکه‌ها برای حضور در برنامه‌های تلویزیونی این را ثابت می‌کند.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: هنرمندان صداوسیما برنامه های تلویزیون سلبریتی برنامه های گفتگومحور برنامه های تلویزیونی سلبریتی ها تهیه کننده چهره ها رقم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق‌نژاد  امروز در نشست ستاد ملی دهه کرامت که در سالن جلسات مسجد مقدس جمکران برگزار شد، گفت: در مراسم نیمه شعبان تمام آستان‌های مقدس، نهاد‌های فرهنگی و امنیتی همکاری لازم را داشتند که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به اینکه در ایام دهه کرامت آماده ایفای نقش در یک حرکت عظیم فرهنگی هستیم، گفت: در دهه کرامت تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا میزبانی شایسته‌ای از زائران کریمه اهل بیت (ع) و مسجد مقدس جمکران داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد همچنین با استقبال از شعار‌های محوری دهه کرامت تصریح کرد: مسجد مقدس جمکران نیز در برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی خود از این شعار‌های محوری بهره خواهد گرفت.

تولیت مسجد مقدس جمکران افزود: همه این فعالیت‌های فرهنگی باید به سمتی برود که نسل جوان بیشترین بهره را از این برنامه‌ها ببرد و اثر گذاری آن درجامعه کاملا محسوس باشد.

وی اضافه کرد: بر اساس ظرفیت‌های مادی و معنوی و انسانی که به خدمت گرفته می‌شود باید تلاش کنیم هرسال بیش‌ترین بهره وری را نسبت به سال قبل از این برنامه‌ها داشته باشیم و بیش‌ترین اثرگذاری فرهنگی را شاهد باشیم.

اجاق‌نژاد با بیان اینکه در اینگونه امور و برنامه‌های فرهنگی باید از نخبگان فرهنگی بهره گرفت تصریح کرد: این برنامه‌ها باید حاصل اتاق‌های فکری باشد که نسبت به حوزه فرهنگ و دین بیش‌ترین اشراف را داشته باشند.

تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه در کنار اجرای برنامه‌های مردمی، نهاد‌های فرهنگی باید نقش حمایتی و نظارتی خود را ایفا کنند گفت: در انجام اینگونه امور فرهنگی و مناسبتی همانند ایام عاشورا، فاطمیه و... باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • حمله دزدان به یک سلبریتی دیگر در اتوبان چمران؛ پیگیری نمی‌کنم! +تصویر
  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • حقیقتی که در برنامه المیرا شریفی‌مقدم فاش شد
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس