Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش ۱۵ درصدی حقوق کارمندان در بودجه ۹۹، ۴۲ درصد از کل بیکاران کشور دانش آموخته دانشگاه، ثبات بازار طلا و سکه با تمهیدات بانک مرکزی، اتصال ۳۰ بانک کشور به رمز یکبار مصرف برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین عناوین اخبار اقتصادی امروز ۱۶ آبان به شرح زیر است:

باید به کارآموزی دانشجویان بهای بیشتری داده شود

«علی پنیریان» شب گذشته (پنجشنبه 16 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره میزان اشتغال و بیکاری در کشور بر این موضوع تاکید داشت که جامعه و خانواده، حاکمیت و بخش‌های دولتی، خود شخص و صنعت، هر کدام در متناسب نبودن عرضه و تقاضای دانش آموختگان دانشگاهی و ارتباط آن‌ها با صنعت و شغل، نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارآفرین و مدیر یک مرکزی نوآوری با تاکید بر اینکه باید به کارآموزی دانشجویان بهای بیشتری داده شود، افزود: آ‌ها باید درگیر کار شوند. البته اشتباهات فرهنگی هم داریم. استعداد‌ها هم باید بالفعل شوند.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها بستر بالفعل کردن استعدادها را ایجاد نکردند، گفت: آنها تاکید زیادی به علم تئوری می‌کنند و از نظر عملی فعالیت کمی دارند. دانشگاه‌ها باید به سمت ایجاد بستر شکوفا شدن استعداد‌ها بروند.

 

دانشگاه‌ها باید نیرو‌های خبره‌ای را تربیت کنند که بتوانند به کار مشغول شوند

«سعید زرندی» شب گذشته (پنجشنبه 16 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره میزان اشتغال و بیکاری در کشور با بیان اینکه در جهان در کنار دانشگاه‌ها و موسسات، مجموعه‌هایی شکل گرفته اند که مهارت آموز هستند، گفت: دانشگاه‌ها باید نیرو‌های خبره‌ای را تربیت کنند که بتوانند به کار مشغول شوند.

 

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حوزه‌های دانشگاه‌ها و صنعت به طور پراکنده در موضوعات مختلف ورود کردیم، گفت: این در حالی است که در هیچ کدام متمرکز نشدیم و این نبود انطباق همیشه وجود داشته است.

 

وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات از بین ۱۴۴ کد در حوزه صنعت، ۳۵ کد، بیشترین اثر را در تولیدات، صادرات و کاهش واردات ما دارد، افزود: محصولات شیمیایی، فلزات اساسی، حوزه غذایی و آشامیدنی، وسایل نقلیه موتوری، لاستیک و پلاستیک، تجهیزات پزشکی، نساجی و حوزه ماشین آلات و دستگاه‌ها از جمله آن است.

 

افزایش ۱۵ درصدی حقوق کارمندان در بودجه ۹۹

محمدباقر نوبخت در حاشیه افتتاح واحدهای مسکن محرومان در گیلان گفت: با توجه به تحریم ها و شرایط حساس اقتصادی کشور تلاش کردیم تا در بودجه سال ۹۹ افزایش ۱۵ درصدی حقوق برای کارکنان دولت، بازنشستگان و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه برنامه بودجه ۹۹ در مراحل پایانی قرار دارد گفت: برنامه مدون بودجه تا نیمه آذر برای بررسی به مجلس تقدیم می شود.

 

نظام مهارتی در کشورمان دچار مشکل است/ ۴۲ درصد از کل بیکاران کشور دانش آموخته دانشگاه

«علاءالدین ازوجی» شب گذشته (پنجشنبه 16 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره میزان اشتغال و بیکاری در کشور به ارائه توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه براساس آمار 42 درصد از کل بیکاران کشور در سال ۱۳۹۷را جمعیت دانش‌آموخته دانشگاهی تشکیل می‌دهند، گفت: جمعیت دانش آموخته و در حال تحصیل کشورمان حدود ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هستند که یا شاغل یا دانشجو یا بیکارند.

 

مدیرکل توسعه اشتغال وزارت کار با بیان اینکه حدود ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر نیروی انسانی دانش آموخته هستند، گفت: بخشی از آن‌ها شاغل و بخشی از آن‌ها یعنی حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بیکارند.

 

ازوجی با بیان اینکه نظام مهارتی در کشورمان دچار مشکل استف گفت: این موضوع، وضع اقتصاد ایران را دچار مشکل کرده است و گاهی اوقات نظام آموزشی عالی کشور را زیر سوال می‌برد.

 

ثبات بازار طلا و سکه با تمهیدات بانک مرکزی

مسعود یزدانی با اشاره به اینکه قیمت سکه از ابتدای هفته تاکنون ۱۱ هزارتومان تغییر داشته است، افزود: در ابتدای هفته سکه تمام بهار آزادی با قیمت ۳ میلیون و ۹۹۵ هزار تومان معامله شد که این رقم در پایان هفته به ۴ میلیون و ۱۱ هزار تومان رسیده است.

نائب رئیس اول اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تمهیدات بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز را سبب ثبات قیمت‌ها و آرامش بازار دانست و گفت: در طول هفته گذشته انس جهانی نیز ۲۰ دلار کاهش داشته است. نائب رئیس اول اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر با بیان اینکه این بازار برای سرمایه گذاری مقطعی مناسب نیست، ادامه داد: برخی افراد خانه و خودرو خود را فروخته و در بازارهای غیر رسمی طلا خرید و فروش می‌کنند که این کار سودآور نبوده و در برخی موارد با زیان نیز همراه است بنابراین مردم فقط برای مصرف خود طلا خریداری کنند.

 

اتصال ۳۰ بانک کشور به رمز یکبار مصرف/ استفاده از رمز پویا فعلا الزامی نیست

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در پست جدید اینستاگرامی خود با اشاره به موضوع استفاده از رمز یکبار مصرف بانکی نوشت: در خصوص اقدامات انجام گرفته برای مقابله با فیشینگ (phishing) نکات زیر قابل ذکر است:

۱-مسئولیت حفاظت از اطلاعات مشتریان به عهده بانک‌ها بوده و هر گونه ضرر و زیان وارده از این ناحیه به مشتریان بر عهده آن هاست.


۲-بانک ها، اطلاع رسانی در خصوص مزایایی استفاده از رمز پویا را آغاز کرده اند. در حال حاضر رمز ایستا و رمز پویا (یکبار مصرف) توامان فعال هستند و به همین دلیل مشتریان به دلیل راحتی ترجیح می‌دهد از رمز ایستا استفاده کنند.

۳-رمز ایستا بایستی گونه‌ای غیر فعال شود که موجب نگرانی مشتریان، در دریافت روزانه بیش از ۱۰ میلیون خدمات نشوند و نیز تعدادی از بانک‌ها هنوز به سرویس شاهکار برای انطباق شماره ملی و موبایل مشتریان خود متصل نیستند.

۴-بانک مرکزی ایران به موازات اقدامات لازم پیشگیرانه، با رصد مرتب شبکه‌های اجتماعی و پایش درگاه‌های شبکه پرداخت کشور، و تعامل با نهاد‌هایی نظیر دادستانی، پلیس فتا و مرکز ماهر، اقدام به مسدودسازی تعداد زیادی از سایت‌های جعلی کرده است.

۵-بیش از ۳۰ بانک فعالی سازی رمز پویا را آغاز کرده اند، اما به دلیل هوشمند نبودن خیلی از تلفن‌های همراه اجباری کردن استفاده از رمز پویا در حال حاضر مقدور نیست.

۶-بانک مرکزی یک سیستم متمرکز مبتنی بر پیامک را راه اندازی کرده است، اما اتصال تمام بانک‌ها به آن تا ابتدای دی زمان لازم دارد. بانک مرکزی اطلاع رسانی لازم در این خصوص را به هموطنان انجام خواهد داد.

 

وزارت صمت با تمام امکانات به روند امدادرسانی کمک خواهد کرد

«رضا رحمانی» صبح امروز (۱۷ آبان) در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی که در محل استانداری این استان برگزار شد، شرکت کرد و در سخنانی با اشاره به اینکه صنایع همواره به مسئولیت اجتماعی خود پایبند است، گفت: تمامی بخش های زیرمجموعه این وزارتخانه مثل همیشه برای عمل به مسئولیت اجتماعی خود آماده هستند و به روند امدادرسانی کمک خواهند کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: تمامی امکانات وزارتخانه در استان آذربایجان شرقی در اختیار ستاد مدیریت بحران این استان قرار گرفته و برای امدادرسانی بسیج شده است.

او با بیان اینکه برنامه های سفر خود را برای پیگیری امور مناطق زلزله زده لغو کرده ام، بیان کرد: برای شرکت در نمایشگاه فناوری رینوتکس و جلسات حاشیه ای آن از جمله نیز تعمیق ساخت داخل و جلسه صادرات غیرنفتی استان به این استان سفر کرده بودم که بخاطر اهمیت پیگیری خسارات احتمالی زلزله و امدادرسانی این جلسات و برنامه ها را لغو کرده ام.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: از تمامی دستگاه های ذیربط مانند سپاه ، بنیاد مسکن، اورژانس، نیروی انتطامی و هلال احمر برای تامین امنیت و امداد رسانی به موقع تشکر می کنم./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مجلس ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی یوم الله ۱۳ آبان ظهور امام زمان عج کانون های مساجد 13 آبان اخبار اقتصادی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۸۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟

امتداد - یک کارشناس بازار سکه و طلا، گفت: احتمال دارد در جریان ضرب سکه های حراجی ، دقت کافی صورت نگرفته باشد و ابزار‌ها کیفیت لازم را نداشته‌اند.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در هفته‌های گذشته شایعاتی مبنی بر وجود ناخالصی در سکه‌های حراجی بانک‌مرکزی مطرح شد.

از طرفی سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز بر عدم مغایرت عیار این سکه‌ها با نمونه‌های دیگر تاکید دارد. در سوی دیگر، فعالان بازار طلا نیز ضمن رد هرگونه ناخالصی از برخی تفاوت‌های ظاهری در این سکه‌ها خبر می‌دهند که با کاهش تقاضا برای این سکه باعث افت اندک قیمت آن شده است. برخی شنیده‌ها حاکی از این است که دارندگان سکه‌های حراج بانک‌مرکزی هنگام فروش این سکه‌ها به علت وجود ناخالصی و عیار پایین‌تر، با قیمت پایین‌تری از سوی خریداران روبه‌رو می‌شوند. پیگیری‌ها به این پاسخ از سوی برخی از فعالان این حوزه رسید که برخی سکه‌های ربع و نیم به علت نبود دقت کافی در فرآیند ضرب، شفافیت کمتری داشته و کدر هستند. البته این افراد تاکید کردند عیار این سکه‌ها تفاوتی با دیگر سکه‌ها ندارد. از سوی دیگر سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز ضمن تکذیب این ادعا، طرح این شائبه‌ها را از سوی کسانی دانست که از این حواشی سود می‌برند. بانک مرکزی از سال گذشته برای ساماندهی بازار طلا و سکه اقدام به حراج سکه کرد که تاکنون ۱۰ مرحله از این حراج انجام شده است. در حراج‌های ابتدایی تنها ربع سکه عرضه می‎شد، اما کمی بعد نیم‌سکه و سکه تمام نیز در این حراج‌ها عرضه شد. پس از گذشت چند ماه از آغاز حراج‌ها، برخی از افراد این موضوع را مطرح کردند که هنگامی که اقدام به فروش این سکه‌ها کردند، برخی از طلافروشی‌ها با طرح این ادعا که سکه‌های حراجی ناخالصی داشته و عیار آن‌ها با سایر سکه‌ها متفاوت است، قیمت پایین‌تری از ارزش واقعی سکه را به دارنده سکه پیشنهاد کردند. سکه‌های حراجی کدر است؟ در همین راستا به سراغ صحت‌سنجی این موضوع رفت. سهراب اشرفی، فعال و کارشناس حوزه طلا با تاکید بر اینکه تمامی سکه‌های ضرب‌شده توسط بانک‌مرکزی از سال ۱۳۰۸، دارای عیار ۹۰۰ هستند، ناخالصی این سکه‌ها را رد کرد. به گفته او اگر هم قیمت‌های متفاوتی برای این سکه‌های حراجی اعلام می‎شود، به دلیل مکانیسم عرضه و تقاضا در بازار است و ربطی به عیار این سکه‌ها ندارد. همچنین آیت محمدولی، کارشناس دیگری در این حوزه، گفت: پرس‌وجو‌های من از فعالان این حوزه نشان می‌دهد متاسفانه سکه‌هایی که بانک‌مرکزی در حراج‌ها عرضه کرده به دلایل مختلف، رنگ و لعاب و شفافیت سکه‌های قبل را ندارد و به‌نوعی رنگ آن کدر است او در رابطه با دلیل این موضوع گفت: احتمال دارد در جریان ضرب این سکه‌ها دقت کافی صورت نگرفته باشد و ابزار‌ها کیفیت لازم را نداشته‌اند. به گفته محمدولی، با توجه به این تفاوت در رنگ‌ها و شفافیت سکه‌ها، تقاضا برای آن‌ها کم شده و در نتیجه خریداران با قیمت کمتری این سکه‌ها را می‌خرند. این فعال حوزه طلا در پاسخ به این پرسش که این تفاوت رنگ و شفافیت به معنی عیار پایین‌تر این سکه‌هاست، پاسخ داد: این موضوع به هیچ‌عنوان به معنی عیار متفاوت این سکه‌ها نیست بلکه تنها در هنگام ضرب فرآیند با دقت کافی انجام نشده است. همچنین محمدولی با اشاره به اینکه این موارد در سکه‌های ربع و نیم مشاهده شده، در رابطه با میزان کسر قیمتی که هنگام فروش این سکه‌ها صورت می‌گیرد گفت: برای مثال اگر فرض کنیم ربع سکه ۸ میلیون تومان است، آن را از دارنده سکه بین ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تا ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان خریداری می‌کنند. مرکز مبادله: مراقب سوءاستفاده‌گران باشید از سوی دیگر، اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، با بیان اینکه سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌داده‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند، گفت: همگی این سکه‌ها از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آن‌ها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند. او ادامه داد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا (ع) است. این مقام مسوول مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به اینکه طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی (ع) و بارگاه امام رضا (ع) است، گفت: عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است. بالسینی در پایان با تاکید بر اینکه عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است، افزود: دارندگان این سکه‌ها مراقب افرادی باشند که با طرح مسائل واهی درباره عیار و کیفیت سکه تحویلی مرکز مبادله به دنبال سوءاستفاده هستند.

 

شکاف قیمتی بازار و حراج

 

مرکز مبادله طلا و ارز ایران تاکنون ۱۰ مرحله حراج سکه برگزار کرده است. بانک مرکزی طی ماه‌های گذشته حراج شمش طلا را آغاز کرده بود که البته تنها فعالان بازار طلا و کسانی که مجوز داشتند می‌توانستند در آن شرکت کنند. اما نکته مهم در رابطه با حراج سکه طلا، حضور عموم مردم در آن بود. به نظر می‌رسد هدف از برگزاری حراج سکه و شمش مدیریت تقاضا و کنترل قیمتی طلا بوده است، با‌این‌حال به نظر نمی‌رسد این حراج‌ها در کنترل قیمت‌ها چندان موثر بوده باشند. بررسی‌ها نشان می‌دهد از زمان برگزاری اولین حراج، قیمت ربع سکه در بازار آزاد ۲۵.۹ درصد افزایش داشته است. میانگین قیمتی اعلامی ربع سکه در حراج‌ها نیز به طور متوسط حدود ۸ درصد با بازار تفاوت داشته است که عامل ایجاد آربیتراژ و هجوم تقاضا به سوی حراج بوده است. این در حالی است که در زمان تحویل، قیمت ربع سکه‌ها حتی بیشتر از این هم شده است. طبق اعلام مرکز مبادله ایران، تاکنون و در مجموع ۱۰ حراج برگزار شده جمعا ۱۱۷هزار و ۷۴۲ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان حراج تخصیص داده شده است. در این حراج‌ها متقاضیان هزینه سکه‌ها را در زمان خرید پرداخت می‌کردند و حدود ۱۰ روز پس از پرداخت آن هزینه، سکه‌ها را تحویل می‌گرفتند. البته امکان دریافت سکه‌ها با تاخیر بیشتر نیز وجود داشت، اما در صورت تاخیر در دریافت سکه، هزینه‌های انبارداری بر عهده دریافت‌کننده می‌افتاد. در همان روز‌های نخست و مراحل اول حراج سکه، این حراجی مورد استقبال تقاضاکنندگان قرار گرفت و میزان ثبت سفارش‌ها و دریافتی‌ها همواره از اختلاف زیادی برخوردار بوده‌اند. به این ترتیب به نظر می‌رسد حراجی که خود با هدف مدیریت تقاضا برگزار شده بود به آشفتگی در حوزه تقاضا منجر شد. آربیتراژ قیمتی نگاهی به وضعیت ربع سکه که از اولین حراج مربوط به سکه در لیست سکه‌های عرضه‌شده بود، به ما نشان می‌دهد این حراج‌ها اثر چندانی در کنترل قیمتی ربع سکه نداشته است و تنها باعث توزیع نوعی رانت مابین کسانی شده است که توانسته‌اند در حراج سکه شرکت کنند. در هنگام عرضه ربع سکه در اولین حراج، یعنی سیزدهم اسفند ۱۴۰۲، قیمت ربع سکه در بازار آزاد ۱۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان بود، بااین‌حال در زمان برگزاری حراج دهم که آخرین حراج تا به امروز است قیمت ربع سکه در بازار آزاد به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده بود که حکایت از افزایش ۲۵.۹ درصدی قیمت ربع سکه دارد. هم‌زمان با افزایش قیمت‌ها در بازار آزاد قیمت‌ها در حراج نیز با شیب مشابهی افزایش یافته است و به طور میانگین حدود ۸ درصد پایین‌تر از نرخ بازار آزاد قرار گرفته است. سیاست تکراری چندنرخی کردن بازار‌ها سیاست چند‌ نرخی کردن بازارها، نوعی از مداخله است که تا‌به‌حال بار‌ها و در بازار‌های مختلف در اقتصاد ایران اجرا شده است. شاخص‌ترین نمونه اجرایی شدن این سیاست نرخ ارز است. به گفته رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی هم اکنون حدود هفت نوع نرخ ارز در کشور وجود دارد. ارز‌های مختلف ترجیحی، سامانه‌های متفاوت و مداخلات قیمتی که همگی در نهایت منجر به ایجاد آربیتراژ در بازار ارز شده و ذخایر ارزی کشور را به سرعت پایان داده‌اند. این سیاست برخلاف آنچه ادعا می‌شود به دنبال مدیریت تقاضا نبوده است، بلکه عملا منجر به به‌هم‌ریختگی سمت تقاضای بازار شده و جهش‌های ارزی را ایجاد کرده است. حال به نظر می‌رسد سیاستگذار درسی از تجربه‌های ناکام خود در حوزه ارزی نگرفته است و به آزمودن این سیاست در حوزه طلا پرداخته است. چند‌نرخی شدن نرخ سکه نیز نتیجه‌ای موثرتر و بهتر از چندنرخی شدن نرخ ارز نداشته است. کارشناسان می‌گویند این مساله نشان از بی‌توجهی نظام حکمرانی اقتصادی به تجربه‌های خود و همچنین آموزه‌های علم اقتصاد دارد.   دنیای اقتصاد
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟