Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستورالعمل جدید مالیاتی خریداران سکه، افزایش ۱۵ درصدی تولید پنبه در سال جاری، ماجرای اختلافات درباره افزایش حقوق‌ها به کجا رسید؟، خرداد بی حاشیه دلار و ز ابهامات مصوبه مجلس تا ایجاد زمینه عرضه سهام سرخابی ها در بورس برخی از اخبار اقتصادی امروز است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین عناوین اخبار اقتصادی امروز (اول تیر ماه) به شرح زیر است:

لزوم انجام کار جهادی برای تکمیل بازسازی ها در مناطق سیل زده کشور

«علیرضا تابش» شب گذشته (پنجشنبه 30 خرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره آخرین اقدامات انجام شده برای بازسازی ناطق سیل زده کشور به ارائه توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه از ابتدای سال بعد و از وقوع سیل در مناطق سیل زده ارزیابی‌های اولیه را انجام دادیم، گفت: ۱۵۶ هزار واحد احداثی و تعمیری یا تجاری خسارت دیده بودند و ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در وهله اول اعتبار تخصیص یافت که این رقم برای ۷۰ هزار واحد خسارت دیده کافی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درباره نحوه همکاری بانک ها برای کمک به بازسازی مناطق سیل زده کشور گفت: عقد قرارداد به شکل کافی از سوی بانک‌ها صورت نگرفت و از ۶۰ هزار واحد ارجاعی به بانک‌ها ۱۲ هزار واحد عقدقرارداد شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بانکها تا ۷،۶ روز گذشته به دلایل مختلف عقد قرارداد نمی‌کردند، افزود: این در حالی است که تمام مصوبات دولت را گرفته‌ایم و ابلاغی بانک مرکزی را داریم اما از هفته گذشته مقداری امور بانکی تسهیل یافته است.

 

تابش با اشاره به اینکه واحدهای احداثی در زمان مقرر خودش باید تمام شود، افزود: این موضوع منوط به تسهیل عقد قرارداد با مردم است تا بقیه کارها روی روال خود باشد، این در حالی است که فولاد، سیمان و پیمانکار حاضر است و باید رابطه پیمانکار با صاحب کار مشخص شود.

 

خرداد بی حاشیه دلار/ماندگاری ۳ ماهه در کانال ۱۳ تومان

بازار ارز از جمله بازارهای پرنوسان است که نوسات و تغییرات قیمتی در آن در سایر بازارها نیز به صورت مستقیم و غیرمستقیم تاثیر می گذارد از این رو بانک مرکزی به عنوان نهاد متولی امور پولی و مالی کشور با سیاستگذاری هی کوتاه مدت و بلندمدت به دنبال کاهش نوسانات این بازا رو کنترل آن است و مجموعه اقداماتی که بانک مرکزی در این حوزه تاکنون اتجام داده است به اعتقاد کارشناسان بازار ارز موثر بوده و باعش شده تا دامنه نوسانات نرخ ارز در محدوده ای قابل کنترل باشد.

 

بنابراین گزارش بازار متشکل ارزی که با هدف ساماندهی بازار ارز قرار است از سوی بانک مرکزی به زودی راه اندازی شود باعث شده است تا در هفته های آخرین ماه بهار 98 شاهد روند نزولی قیمت انواع ارز و به ویژه دلار و یورو باشیم. حضور بسیاری از صرافان در این بازار باعث می شود تا خرید و فروش ها در قالب بازار متشکل ارزی با نظارت بانک مرکزی صورت گیرد و نوسانات این بازار تا حد قابل قبولی کنترل شود. همچنین از آنجا که دلالان و کانال‌های اعلام نرخ یکی دیگر از عوامل ایجاد تلاطم در این بازار هستند یکی از اهداف تشکیل بازار جدید ارزی توسط دولت، دور نگه داشتن این عوامل از تأثیر گذاری بر نرخ ارز است.

 

از ابهامات مصوبه مجلس تا ایجاد زمینه عرضه در بورس

دولت در جلسه 25 آذر سال گذشته با واگذاری شرکت های فرهنگی – ورزشی استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی موافقت کرد و سازمان خصوصی سازی به دنبال انجام مقدمات اینکار رفت و رییس این سازمان » پس از جلسه سوم دی ماه کمیسیون نظارت بر اجرای اصل ۴۴ که با موضوع واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اعلام کرد که اسفند سال 97 مزایده واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس انجام می شود.

 

بنابراین گزارش، در این جلسه مقرر شد کارگروهی از مرکز پژوهش‌های مجلس، دیوان محاسبات، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی بر روی نحوه واگذاری این 2 باشگاه بررسی‌ها را انجام و پیشنهاد‌ها ارائه کند تا جمع بندی جلسه کمیسیون به هیئت واگذاری در ارائه بهترین راهکار واگذاری این دو باشگاه کمک کند. براساس قانون، هیئت واگذاری ۹ نفر عضو دارد که ۴ نفر آن شامل وزیر اقتصاد، وزیر دادگستری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و رئیس اتاق تعاون ایران صاحب رأی هستند و ازجمله اعضای دیگر آن وزیر ورزش، رئیس سازمان برنامه و بودجه و دو نماینده ناظر از مجلس شورای اسلامی هستند.

 

با نزدیک شدن به اسفند «عبدالحمید احمدی»،  معاو‌ن وزیر ورزش و جوانان خبر داده که وزارت ورزش و جوانان تمام شرایط لازم را برای واگذاری سرخابی‌ها فراهم کرده است. تصمیم نهایی واگذاری سرخابی‌ها در اختیار این سازمان است. انتظار می‌رود سازمان خصوصی‌سازی بعد از بررسی‌های لازم شرایط واگذاری استقلال و پرسپولیس تهران را قبول کند تا تکلیف این دو تیم پرطرفدار در کشور مشخص شود.»

 

این در حالی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه علنی دوشنبه ۲۹ بهمن در بندهای درآمدی لایحه بودجه ۹۸ و در بندالحاقي۱ به تبصره ۲ مصوب کردند وزارت ورزش و جوانان مكلف است با همكاري سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان خصوصي سازي حداكثر تا پايان شهريور ماه 1398، شرايط پذيرش دو شركت فرهنگي- ورزشي پرسپوليس و استقلال را در بازار پايه فرابورس فراهم کند.

 

ماجرای اختلافات درباره افزایش حقوق‌ها به کجا رسید؟

دولت در لایحه پیشنهادی بودجه 98 افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان و بازنشستگان را پیش بینی کرده بود اما آنچه که نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حقوق ها در بررسی لایحه بودجه 98 تصویب کردند این بود که حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان ۴۰۰ هزار تومان افزایش داشته باشد و علاوه بر این افزایش، جز یک ضریب ریالی سالانه مشمولین این بند نسبت به ضریب ریالی سال ۹۷ به میزان تا ۱۰ درصد افزایش می‌یابد که این موضوع بدون گرفتن ایراد از سوی شورای نگهبان به قانون تبدیل شد و قرار شد تا دولت افزایش ۴۰۰ هزارتومانی حقوق کارکنان همراه افزایش ۱۰ درصدی را اجرا کند اما دولت در اجرای افزایش حقوق کارکنان مغایر با قانون بودجه ۹۸ عمل کرد.

 

انتقادات نمایندگان به این تخلف دولت باعث شد تا 29 اردیبهشت جلسه ویژه هیئت‌رئیسه مجلس با محوریت اجرای مصوبه مجلس درباره افزایش 400 هزار تومانی به‌علاوه افزایش 10 درصدی برای کارمندان دولت برگزار شود که در آن پس از ارزیابی و استماع نظر اعضا هیئت رئیسه بر اجرای مصوبه مجلس مبنی بر افزایش 400 هزار تومانی به علاوه 10 درصد تاکید شد. همچنین قرار شد تا اگر دیوان محاسبات و دولت درباره اجرای این مصوبه نقطه نظری دارند در اسرع وقت در جلسه‌ای با حضور دیوان محاسبات، کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات، جمشید انصاری معاون و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور و همچنین سازمان برنامه و بودجه آن را مطرح کنند تا مصوبه مجلس اجرایی و عملیاتی شود.

 

 بر این اساس قرار شد تا برای بررسی اختلاف افزایش حقوق‌ها نشست سه جانبه ای میان دیوان محاسبات، سازمان امور اداری و استخدامی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شود. این جلسه با حضور یوسف نژاد عضو هیات رئیسه مجلس، حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس، عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور، نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور و نماینده اداره قوانین مجلس به ریاست قاضی زاده برگزار شد.

 

آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل

به موجب تبصره یک ماده 177 قانون مالیات های مستقیم و به منظور تکریم مودیان و فراهم آوردن زمینه اجرای تکالیف قانونی برای آنان، مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی(صاحبان مشاغل) روز شنبه اول تیرماه است.

 

دستورالعمل موضوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‌های مستقیم و مقطوع عملکرد سال ۱۳۹۷ شامل صاحبان مشاغلی است که مجموع فروش کالا و خدمات آن‌ها در سال ۱۳۹۷ کمتر از ۸۲۸ میلیون تومان باشد. این گروه از مودیان، باید برای تکمیل و ارسال فرم تبصره ماده (۱۰۰) و پرداخت مالیات مقطوع از طریق سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی به نشانی www.tax.gov.ir اقدام کنند.

 

همچنین فعالان اقتصادی به منظور بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هرگونه تسهیلات دیگر، باید اظهارنامه مالیاتی خود را در مهلت مقرر قانونی ارائه کنند.

 

مطابق مقررات موضوع ماده 192 قانون مالیات های مستقیم درصورتی که مودیان اظهارنامه مالیاتی خود را به موقع تسلیم نکنند به میزان 30درصد مالیات متعلق، مشمول جریمه غیرقابل بخشش می شوند از این رو مودیان پیش از انقضای مهلت مذکور(تا پایان یکم تیرماه سال جاری) از طریق سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم و مالیات متعلق را پرداخت کنند.

 

افزایش ۱۵ درصدی تولید پنبه در سال جاری

هم‌اکنون ۲۵ میلیون تن پنبه در هر سال در جهان تولید می‌شود. این میزان برابر با سطح زیر کشت ۲٫۵ درصد از زمین‌های کشاورزی روی زمین است. چین بزرگترین تولیدکننده پنبه در جهان است و بیشتر پنبه تولیدیش در داخل کشور به مصرف می‌رسد این در حالی است که آمریکا برای سال‌های متمادی بزرگترین صادرکننده پنبه در جهان بوده است.

 

بنابراین گزارش، کشورمان نیز در زمینه تولید پنبه پیشرفت هایی کرده است تا جایی که برنامه ریزی شده است تا افق 1404، 100 درصد نیاز پنبه کشور از تولیدات داخلی تامین شود.

 

براین اساس قرار است تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه پنبه مورد نیاز کشور به میزان 292 هزارتن با عملکرد تولید 2 هزار و 894 کیلوگرم در هر هکتار، معادل 70 درصد در داخل تولید شود.

 

سطح زیر کشت پنبه در برنامه ششم توسعه به 100 هزار هکتار می رسد. همچنین در برنامه ششم توسعه از 100 هزار هکتار پیش بینی سطح زیر کشت پنبه، 40 هزار هکتار کشت نشایی و 60 هزار هکتار کشت مستقیم انجام می شود.

 

حالا در راستای این برنامه ریزی باتوجه به شرایط جوی و توزیع بذور مناسب پیش بینی می‌شود تولید پنبه در سال جاری نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش یابد. مدیر عامل صندوق پنبه در همین رابطه به باشگاه خبرنگاران جوان گفته است: «براساس آخرین آمار، در سطحی حدود ۵۰ هزار هکتار قرارداد کشت پنبه منعقد شده است که پیش بینی می‌شود قرارداد نهایی به ۸۰ هزار هکتار برسد. کشت پنبه از اواخر فروردین در کشور آغاز شده است. روز‌های پایانی کشت پنبه در حال سپری شدن است و تا ۲ هفته آینده قرار داد نهایی سطح کشت اعلام می‌شود.»

 

از ۶ برنامه راهبردی تا بهره برداری از ۲۰ پروژه مهم صنعتی

اشتغال و تولید دو رکن اساسی برای رشد اقتصادی و پیشرفت کشور محسوب می شوند از این رو در دنیای امروز که رقابت بر سر مسائل اقتصادی است بسیاری از کشورها در تلاش هستند تا با افزایش این دو رکن باعث ارتقای جایگاه اقتصادی کشورشان در عرصه جهانی شوند.

 

بنابراین گزارش این دو رکن اساسی در رونق اقتصادی در سال های اخیر در کشور ما نیز مورد توجه بوده است تا جایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در چندین سال اخیر عناوین سال را یا محتوای اقتصادی تعیین کرده اند و بر موضوع تولید و اشتغال تاکید ویژه ای داشتند.

 

ایشان سال جاری را به صورت ویژه سال «رونق تولید» نامگذاری کردند تا امسال تلاش های نهادهای اقتصادی و قوای سه گانه برای رشد اقتصادی بیشتر از سایر سال ها باشد. پس از این نامگذاری نهادهای مرتبط برنامه ریزی های خود را برای تحقق آن در دستور کار قرار دادند و در این راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان وزارتخانه ای که به صورت مستقیم با حوزه تولید در ارتباط است 6 برنامه راهبردی را برای رونق تولید در دستور کار خود قرار داده است.

 

بنابراین گزاش در راستای اجرای این برنامه ها قرار است امسال ۲۰ پروژه مهم صنعتی و معدنی در زمینه‌های آهن، مس، آلومینیوم، فولاد و صنایع غذایی به بهره برداری برسد.

 

جزئیات روند الحاق هزار واگن و لوکوموتیو ساخت داخل به ناوگان ریلی

توسعه حمل و نقل ریلی در راستای افزایش حجم صادرات کشورمان در دستور کار قرار دارد و با توجه به نیاز ناوگان حمل و نق ریلی کشور به انواع لکوموتیو، واگن، مترو و قطار حومه ای قرار است برای تامین این نیاز تا یک سال دیگر شاهد الحاق هزار واگن و لوکوموتیو ساخت داخل به ناوگان ریلی کشور باشیم.

 

چندی پیش مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در حاشیه سفرش به هرمزگان و بازدید از زیرساخت‌های ریلی در بندرشهید رجایی بندرعباس این خبر را به رسانه ملی داده و گفته بود که «ساخت هزار واگن و لوکوموتیو توافق شده در تفاهمنامه بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه تا سال آینده به پایان می‌رسد.»

 

«سعید رسولی» ارزش این تفاهمنامه را ۲ هزار میلیارد تومان عنوان کرده و ادامه داده بود: «این تفاهمنامه از محل ظرفیت تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ به امضا رسیده است. بانک‌های عامل برای مشارکت در این طرح مشخص و تولید محصولات ریلی در کارخانجات داخلی آغاز شده است

 

حالا در ادامه این روند و برای تامین نیازهای بخش حمل و نقل ریلی کشور رسولی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان جزئیات روند این کار را تشریح کرده است.

 

بنا به گفته مدیرعامل راه آهن «شرکت راه آهن صحبت‌های مقام معظم رهبری را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده و از تمام ظرفیت‌های خود برای رونق تولید در این حوزه استفاده خواهد کرد. برای تحقق این شعار تفاهم‌نامه‌ای با سازمان برنامه و بودجه به امضا رسانده‌ایم و مقرر شده امسال یک هزار دستگاه انواع واگن‌های باری، مسافری، خودکشش و لوکوموتیو را در داخل کشور تولید و واگن‌های فرسوده را بازسازی کنیم.»

 

دستورالعمل جدید مالیاتی خریداران سکه

سازمان امور مالیاتی چندی پیش مالیات مقطوع عملکرد سال ۹۷ دریافت‌کنندگان سکه از بانک مرکزی را ابلاغ کرد که بر این اساس کلیه خریداران سکه که در سال ۹۷ نسبت به دریافت حداکثر ۲۰۰ سکه از سیستم بانکی اقدام کرده اند مشمول این دستورالعمل بوده و از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون صدرالاشاره و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف هستند.

 

بر این اساس، تا ۲۰ سکه دریافتی مشمول مالیات نمی باشد. نسبت به مازاد ۲۰ سکه تا میزان ۶۰ سکه به ازای هر سکه ۱۵۰ هزار تومان مالیات مقطوع؛ نسبت به مازاد ۶۰ سکه تا میزان ۱۰۰ سکه به ازای هر سکه ۲۰۰ هزار تومان مالیات مقطوع و نسبت به مازاد ۱۰۰ سکه تا میزان ۲۰۰ سکه به ازای هر سکه ۲۵۰ هزار تومان مالیات مقطوع تعیین شده است.

 

خریداران سکه در محدوده ۲۰ تا ۲۰۰ سکه با تاریخ تحویل سال ۱۳۹۷، لازم است ضمن مراجعه به سامانه عملیات الکترونیک مودیان مالیاتی به نشانی www.tax.gov.ir، کد ملی خود را در بخش «مالیات مقطوع دریافت‎کنندگان سکه» وارد نموده و در صورتی که مشمول مالیات سکه بودند، اقدام به ثبت‎نام در این سامانه کنند.

 

بدیهی است اطلاعات مودی اعم از اطلاعات هویتی، محل اقامت و شماره همراه، پس از ثبت نام، اعتبار سنجی شده و در صورت صحت اطلاعات، نام کاربری و کلمه عبور به شماره همراه مودی پیامک می شود. مودی پس از دریافت نام کاربری و کلمه عبور اجازه ورود به بخش مربوطه در سایت عملیات الکترونیک سازمان را پیدا کرده و در ادامه، پس از مشخص کردن تعداد سکه خریداری شده، محاسبات سیستمی انجام شده و مبلغ مالیات تعیین می گردد که پس از دریافت شناسه قبض و شناسه پرداخت، امکان پرداخت مالیات فراهم می شود. صاحبان مشاغلی که حسب سوابق پرونده یا مجوز صادره از سوی مراجع ذیربط به شغل مرتبط با خرید و فروش سکه اشتغال دارند، مشمول پرداخت مالیات مقطوع نبوده و مکلف هستند نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی شغلی خود اقدام کنند.

 

البته سازمان مور مالیاتی برای رفاه حال مشمولان این موضوع را نیز لحاظ کرد که مشمولان می توانند مالیات خود را در 4 قسط پرداخت کنند وعدم پرداخت این مالیات، مشمول جریمه می شود.

 

حالا در تازه ترین خبر درباره مالیات خریداران سکه رییس سازمان امور مالیاتی طی دستورالعملی مبنای محاسبه مالیات سکه برای خریداران بیش از ۲۰۰ سکه و همچنین اشخاص حقوقی را تعیین کرد. براساس این دستورالعمل اشخاص حقیقی برای درآمدهای حاصل از واگذاری سکه‌های مزبور مشمول مالیات بر درآمد بوده و مکلف به انجام تکالیف قانونی از جمله تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر هستند. (به استثنای مودیانی که در راستای دستورالعمل مذکور مشمول مالیات مقطوع باشند)./

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان مجلس استان بوشهر کانون های فرهنگی هنری مساجد شیراز اوقات فراغت اردبیل بیرجند کانون های مساجد خراسان جنوبی اقتصادی اقتصاد خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صیاد زمردی گفت: مودیان مالیاتی و صاحبان مشاغل در گیلان فقط تا ۱۲ اردیبهشت مهلت دارند با مراجعه به سامانه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی اینترنتی my.tax.gov.ir، اظهارنامه پیش فرض مالیات بر ارزش افزوده زمستان سال ۱۴۰۲ را اصلاح و تکمیل کنند.

وی افزود: با اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، و بر اساس ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم، مؤدیانی که در مهلت تعیین شده با ثبت خرید و فروش‏هایی که صورتحساب‏های آن‌ها در سامانه مؤدیان صادر نشده، اظهار نامه‌های مالیات بر ارزش افزوده زمستان سال گذشته خود را تکمیل کنند، ۱۰۰ درصد جرایم تاخیر در پرداخت مالیات برای آن‌ها بخشیده می‌شود.

صیاد زمردی گفت: در صورت تعلل مودیان و ارائه نکردن اظهارنامه در مهلت تعیین شده، جریمه‌ها در اظهارنامه‌های بهار ۱۴۰۳ اعمال می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم